Quantcast
Channel: Appcelerator Developer Center Q&A Tag Feed (device)
Viewing all articles
Browse latest Browse all 250

Can't run anything on Android Emulator/Device

0
0

I haven't been able to run any of my projects on either the emulator or an Android device.

When trying to run on the emulator, all I get is the following:

[INFO] :   Alloy compiled in 1.46414s
[INFO] :   Alloy compiler completed successfully
[INFO] :   Running emulator process: python "/Users/david/Library/Application Support/Titanium/mobilesdk/osx/3.1.0.GA/android/builder.py" "emulator" "CoachSeven" "/Users/david/Appcelerator/AndroidSDK" "/Users/david/Documents/Titanium_Studio_Workspace/CoachSeven" "com.CoachSeven" "3" "WQVGA400" "armeabi"
[INFO] :   Running build process:  python "/Users/david/Library/Application Support/Titanium/mobilesdk/osx/3.1.0.GA/android/builder.py" "simulator" "CoachSeven" "/Users/david/Appcelerator/AndroidSDK" "/Users/david/Documents/Titanium_Studio_Workspace/CoachSeven" "com.CoachSeven" "3" "WQVGA400"
[INFO] logfile = /Users/david/Documents/Titanium_Studio_Workspace/CoachSeven/build.log
[INFO] Building CoachSeven for Android ... one moment
[ERROR] :  Emulator process exited with code 1
[INFO] :   Project built successfully in 1s 852ms
[INFO] :   Emulator not running, exiting...
And when trying to run on the device, I get the following:
[ERROR] Exception occured while building Android project:
[ERROR] Traceback (most recent call last):
[ERROR]   File "/Users/david/Library/Application Support/Titanium/mobilesdk/osx/3.1.0.GA/android/builder.py", line 2553, in <module>
[ERROR]     builder.build_and_run(True, avd_id, device_args=device_args, debugger_host=debugger_host, profiler_host=profiler_host)
[ERROR]   File "/Users/david/Library/Application Support/Titanium/mobilesdk/osx/3.1.0.GA/android/builder.py", line 2103, in build_and_run
[ERROR]     self.wait_for_device('d')
[ERROR]   File "/Users/david/Library/Application Support/Titanium/mobilesdk/osx/3.1.0.GA/android/builder.py", line 494, in wait_for_device
[ERROR]     devices = self.sdk.list_devices()
[ERROR]   File "/Users/david/Library/Application Support/Titanium/mobilesdk/osx/3.1.0.GA/android/androidsdk.py", line 264, in list_devices
[ERROR]     (out, err) = subprocess.Popen([adb, 'devices'], stdout=subprocess.PIPE, stderr=subprocess.PIPE).communicate()
[ERROR]   File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.7/lib/python2.7/subprocess.py", line 672, in __init__
[ERROR]     errread, errwrite)
[ERROR]   File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.7/lib/python2.7/subprocess.py", line 1202, in _execute_child
[ERROR]     raise child_exception
[ERROR] OSError: [Errno 13] Permission denied
[ERROR] :  Build process exited with code 1
[ERROR] :  Project failed to build after 1s 887ms
Oddly enough, I haven't run anything for the past couple of weeks, when everything worked fine.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 250

Latest Images

Trending Articles





Latest Images